Home - Pre-employment
Pre-employment


Uw CV laten certificeren voor 99 euro.

Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit screent acht gegevens van uw CV op juistheid en geeft bij een positief resultaat een certificering af. Hiermee onderscheidt u zich op de arbeidsmarkt door de voor u belangrijkste gegevens op uw CV geverifieerd te hebben.

Veel bedrijven voeren tegenwoordig een antecedentenonderzoek of een CV-screening uit bij kandidaten die solliciteren naar een functie. Dit doen zij niet vanuit een gevoel van wantrouwen jegens de sollicitant maar uit een behoefte aan bevestiging van de opgegeven kwalificaties en informatie. Om deze check voor te zijn en u te onderscheiden op de arbeidsmarkt, kunt u bij Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit uw CV laten verifiëren en certificeren.

Een certificering door Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit bevestigt de juistheid en betrouwbaarheid van uw CV. Zo onderscheidt u zich van andere sollicitanten en laat u uw wellicht toekomstige werkgever zien dat uw gegevens kloppen. Middels een certificaat dat u mee kunt sturen met uw CV kan de werkgever zien dat uw gegevens correct zijn. Tevens kan de werkgever deze certificering verifiëren door in te loggen op onze site. De werkgever zal geen twijfels hebben over de juistheid van uw CV en zal zich slechts richten op de inhoudelijke kant van uw kwalificaties. Zo levert de CV certificering door Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit een essentiële bijdrage aan het efficiënt doorlopen van uw sollicitatieprocedure.

Informatie CV-certificering

Aanmelden

Aanmelden>>