Home - Training
Training


Continue ontwikkeling van het eigen talentenprofiel is tegenwoordig van levensbelang. Als ondernemer jezelf ontwikkelen is volgens Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit een must. Als ondernemer ben je voortdurend in beweging, steeds inspelend op kansen die op uw pad komen. Trainingen, zowel individueel gericht als in groepsverband, zijn geschikte methoden om de benodigde doorontwikkeling te bewerkstelligen en u verder te helpen op het pad van het ondernemerschap.

De inhoud van Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit trainingen wordt afgestemd op de vraag en behoefte van ondernemers en toekomstige ondernemers. Zo kan Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit een bijeenkomst organiseren over ondernemerschap waarin de meer praktische kanten van het ondernemer zijn belicht worden. Ook traint Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit ondernemers in gesprekstechnieken, die specifiek in de ondernemerswereld van belang zijn.

Trainingen van de Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit bieden u de gelegenheid ervaringen uit te wisselen met ervaren en jonge collega-ondernemers.

Vergroot uw inzicht, verbeter uw vaardigheden, start met NLP.

De training 'communicatie en strategie' (NLP) van gecertificeerd NLP-docent Herman van der Weide biedt u praktische handvatten om de kennis en kunde van NLP in te zetten bij werkzaamheden op het gebied training & advies, coaching, leidinggeven, teambuilding, werving en selectie. NLP staat voor Neuro-Linguïstisch Programmeren, oftewel 'de studie van de structuur van de subjectieve ervaring'. Tijdens de training richten we ons op vier doelen:

 Het vergroten van uw bewustzijn.
 Het vergroten van uw communicatieve- en relationele vaardigheden.
 Het verstevigen van uw positionering.
 Het begrijpen van de boodschap achter de woorden.

In de brochure kunt u meer lezen over de inhoud van de training en de oorsprong van NLP. Voor meer informatie of inschrijving, kunt u contact opnemen met de stichting.