Home - Missie
Missie


De Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit heeft zich gespecialiseerd in het bewerkstelligen van de perfecte fit tussen mens en organisatie. De missie wordt omschreven als het ondersteunen van organisaties en particulieren in het bereiken van deze maximale fit.

De stichting ondersteunt organisaties bij het werven, screenen, selecteren, beoordelen, ontwikkelen en herplaatsen van medewerkers op basis van de integrale HRM dienstverlening waar de visie van de stichting aan ten grondslag ligt.

Voor particulieren richt de stichting zich op het analyseren van het unieke individuele talentenprofiel, het onderzoeken van mogelijkheden op het gebied van lange termijn loopbaanplanning en het bevorderen van de fit tussen het individu, functie en/of organisatie. Daarnaast certificeert de stichting Curricula Vitae, zodat sollicitanten zich kunnen onderscheiden op de arbeidsmarkt.

Stichting Kwalificatie & Curriculum Autoriteit is er voor een ieder die een gerichte vraag heeft op het snijvlak van mens & organisatie en ondersteunt haar klanten onafhankelijk en professioneel door inzet van gekwalificeerde consultants en gevalideerde meetinstrumenten.